torstai 14. toukokuuta 2015

14.5.2015 / Day 19

Pääsin eilen tekemään päivän vastaavanlaisella Punaisella ristillä Cornwallin Podminissa. Siellä liikkeen koko on suunnilleen samaa luokkaa, mutta vaatteiden vaihtuvuus ja käsittely on paljon hitaampaa.
Vähän eri tavalla pääsi tekemään töitä ja liialta kiireeltä keskittymään niihin paremmin.
Meidän Plymouthin liikkeessä on myös jakelukeskus, eli sieltä lajitellaan vaatteita ja tavaroita muualle, niinkun myös Podminin liikkeeseen. Muuten tehtiin samoja hommia, vaatteiden lisäämistä ja poistamista, kassajuttuja, asiakkaiden auttamista, purettiin Plymouthista tullutta kuormaa jne. Uutena juttuja pääsin tekemään tietokoneella hinnoittelua ja näkemään loppukassan laskemisen liikkeen sulkemisen jälkeen. Työt alkaa nyt vasta sujua jotakuinkin rutiinilla ja hyvällä itsevarmuudella

Ulkomailla työskentely ei ole sinällään erilaista kuin Suomessa. Ainoana on tietty kielimuuri, mutta hauskaa on, että monesti ei edes tajua kuuntelevansa englantia kun ymmärtää täysin mistä ja mitä puhutaan, ja sitten saattaa hajamielisyyksissään ja automaattisesti vastata takaisin suomeksi. 




1 kommentti:

  1. Näin se menee, että työssä rutinoituu ja tulee itsevarmuutta. Toisessa kaupassa työskentely oli varmaan tervetullutta vaihtelua. Neljäs viikko on alkamassa ja Suomeen paluu lähestyy. Varmista, että kaikki top lomakkeet tulee täytettyä ja allekirjoituksella varustettua. Saat Suomeen palattuasi linkin sähköiseen palautelomakkeeseen, joka pitää täyttää mahdollisimman pian. Pidämme myös suullisen palautekeskustelun ja pyydän sinua palauttamaan kaikki top lomakkeet minulle.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista